A trip to the forest – 1

Tied to the tree and rope gagged

Att binda utomhus tycker i alla fall jag är både trevligt och lite spännande. Naturen och rep är för mig en fin kombination.

När jag binder utomhus är det viktigaste för mig att hitta ett ställe där chanserna för att andra människor ska se vad vi gör är så små som möjligt. Det går inte att hitta en platts som är 100 procent säker, men man kan hitta en platts som efter omständigheterna är så säker som möjligt.

Kan tilläggas att platsen där vi var valdes ut noggrant och strategiskt för att undvika nyfikna. Vi var uppe på en höjd i en sänka med bra skydd för insyn.

Jag ville göra en bindning med händerna framför kroppen och sedan utveckla denna genom att improvisera. Efter att ha bundit händerna framför kroppen och fäst dessa mellan benen växte resterande bindning fram improviserat i ett högt tempo.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top