Hogtied in the woods

Hogtied with 4mm rope

Repande utomhus lockar så här innan hösten kommer närmare och det blir för kallt. För mig behövs det en skog för att repa utomhus. Och framför allt en skog där det inte finns något folk förutom jag själv och den jag binder……

Uppsala kan var lite knepigt att hitta en bra skog men efter ca 15 min bilkörning så hittade vi rätt. Tyvärr var platsen vi hittade inte tillräckligt “säker” för min smak att binda något avancerat så det blev i stället ett enklare konstverk. En tjej som är bunden på något sätt och befinner sig i vår fina natur räcker långt för mig  🙂

Platsen vi hittade var bra och är bara ca 10 min åkning från centrala Uppsala. Så det finns alla anledning till att återvända, gå lite längre in i skogen och skapa någonting mera avancerat !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top